Thrillers op Netflix

Blog Thrillers op Netflix

Ben jij een echte Netflix liefhebber? Dan is het goed om eens naar de thrillers te kijken, je ziet dan al snel een leuk aanbod Deense, Zweedse en Noorse titels voorbij komen. Maar heb je wel eens van Sign gehoord? Een mooie thriller waarbij duidelijk wordt gemaakt dat ze in Polen weten wat een detective is. Ga maar eens een kijkje nemen bij Netflix Original, want deze kun je op Netflix vinden. De serie heette eerst Znaki, toen het in Polen werd uitgezonden.

Meer over Netflix

Netflix is sinds een paar jaar internationaal aan het investeren in nieuwe content. Veel mensen vinden het echt de moeite waard en zij hebben een abonnement op Netflix genomen. Hierdoor kunnen ze erg veel series en films aan en zo kun je kijken wat je maar wil en ook wanneer je maar wil. Dit geeft je veel voordelen en zo kun je dus ook ongestoord een film of serie kijken zonder dat je last hebt van reclames.

Sign en meer…

Waar gaat Sign over? Om te beginnen wordt het lijk van een vrouw gevonden, in het Poolse Uilengebergte. Maar er zijn veel gelijkenissen te vinden tussen deze zaak en een zaak die nooit is opgelost ongeveer tien jaar geleden. Dat klinkt uiteraard al spannend en wat zou er dan nog meer gebeuren? Een goed moment om het zelf te bekijken en de serie te kijken. Het is namelijk aan Trela de politiechef om de pittige zaak op te lossen, deze moet de dader inrekenen.

Welke thrillers kies jij?

Doordat het aanbod thrillers op Netflix alleen maar toe gaat nemen, is het goed om voor jezelf eens na te gaan welke jou aanspreken. Je hebt dan alle tijd om alles op je gemak te bekijken, lekker een film weekendje, alles kan als je eenmaal Netflix hebt. Met een paar drukken op de knop kun je eenvoudig zien welke films er nieuw zijn en wat er aan jouw wensen voldoet!

Recente berichten